Empleo

 • Commercieel Medewerker binnen/buitendienst

  4 Noviembre 2014

  Voor onze zusterorganisatie R.C.C. Container Trading zijn wij op zoek naar een Commercieel Medewerker binnen/buitendienst die ons jonge, dynamische  team in Rotterdam- Botlek gaat versterken. In deze uitdagende functie ben je verantwoordelijk voor het in- en verkopen van containers aan eindgebruikers, particulieren en handelaren. De focus ligt op het genereren van new business maar ook zorg je voor het informeren en adviseren van onze bestaande klanten. Daarnaast regel je reparaties, modificaties en transport.

 • Stage/afstuderen

  29 Agosto 2013

  R.M.I. Global Logistic Services is een tankcontainer en flexitank vervoerder van vloeibare chemicaliën en food (gerelateerde) produkten. Het hoofdkantoor van R.M.I. is gevestigd in Rotterdam-Botlek. Daarnaast heeft R.M.I. wereldwijd eigen kantoren en een uitgebreid agentennetwerk. R.M.I. beschikt over een vloot van 3.500 tankcontainers, die wereldwijd kunnen worden vervoerd. 

  R.M.I. is een jonge organisatie, die is opgericht in 1997. In de organisatie heerst een informele sfeer, waarbij kwaliteit en flexibiliteit hoog in het vaandel staan.